tiistai 27. tammikuuta 2009

Viikon koirakuva: Muutos

Mami sanoo joskus - tai aika useinkin - mua sen omaks pikku pahilaiseks. Mun mielestä mä oon kyllä kiltti ja kunnollinen nuori herrasmies.

Kattokaa nyt, kuinka söpö ja kiltti mä osaan olla!


Tässäkin mä vaan syön kiltisti puruluuta mamin jaloissa, kun se tuijottaa sitä laatikkoaan.


Tietty mullakin joskus kontrolli pettää.


Mutta minkäs sille pieni koiranpoika voi;)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs pienistä, vaikka kontrolli joskus pettäisikin. Sitä paitsi ihan selvästi näkee, että noissa kummassakin kontrollin pettämis-kuvassa on vielä vaikka kuinka monta ehjää esinettä ja huonekalua näkyvissä! Että oikeestaan ihan turhaan kärsiä vielä mitään omantunnuntuskia, noin pienestä...

Anonyymi kirjoitti...

Oi, oi tota sänkykuvaa...Mun mami olis varmaan paukahtanu poruun jos multa olis tollain kontrolli pettäny :o
Toi mitä tossa alakuvassa on, niin on ihan normaalia toimintaa, mäkin raastan aina kaikkia pakkauksia, joihin mami on laittanu jotain herkkuja ;)
Muutos on kyllä huomattava, kun vertaa noita kahta ekaa kuvaa, joissa sä oot kiltisti, ku ihmisen mieli noihin kahteen vikaan kuvaan, missä kaikki on hyrskyn myrskyn ;)

Anonyymi kirjoitti...

Manta, Pontus ja emäntä:
Mut oi, mä OON tuhonnut NIIN paljon, että ette pysty edes kuvittelemaan;)

Topi:
Mä en kaipaa edes mitää nameja. Käyn hakee noita meiän pahviroskiksesta ja silppuun ne ihan huvin vuoks. Noi on kyl jääneet vähän kesken, kun on väsy yllättänyt.

Anonyymi kirjoitti...

"Tietty mullakin joskus kontrolli pettää." Hihii, pettiköhän sun äipälläsi kontrolli, kun se näki sun tuunaaman makuuhuoneen?! ;-b

Toisaalta koiran tehtävä on toteuttaa itseään ja ennen kaikkea pitää HAUSKAA! Jos se sitten tarkoittaa "muutaman" vessapaperirullan silppuamista, niin ei voi mitään. ;-) Ai kun sä oot tuossa alimmassa kuvassa söötin, ja niin viattomankin näköinen!

amma kirjoitti...

Vessapapru on ihan huippista pistää palasiksi! Mä harrastan sitä aina joskus ku yllän siihen rullaan. Yleensaä kyllä saan vaan niitä tyhjiä rullia. Ei sillä, kivoja neki on, barsinki jos sisällä on lihipullaa!!

Anonyymi kirjoitti...

Paula ja Hirmut:
Mun mamilla ei pala koskaan hermot. Kyl se sillo aikoinaan vähän tihrusti itkua, kun tuunasin sen kännykän, uuden dikipoksin kaukon ja sen lemppari bilekengät :D

Amma:
Joo, mulle käy kans kaikki, mut mitä enempi paprua jäljellä, sen parempi;)

Anonyymi kirjoitti...

Meidän perheessä mä nukun kaikista pisimpään melkein aina. Tänäänkin heräsin siihen ku isäntä yritti ottaa kenkiänsä mun alta. Annoin sille ne ja jatkoin unia. Sitten kohta emäntä tuli hoputtaan pissalle lähön kanssa. Aina ne on mun unia keskeyttämässä, ilkeitä kun ovat. Mulle ei vain sovi tuo kuudelta tai seittemältä herääminen. Onni -unelmain.vuodatus.net

Marja-Leena kirjoitti...

Elämä on. =)

Blogissani teille kuvahaaste.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi Onni:
Mä on kans kova poika nukkumaan. En muuten päässyt sun blogiisi:(

Marja-Leena:
Joka aamuinen maitotölkki revittäväksi on koiranpojan onni!